Profil2019-03-01T09:49:23+00:00

Profil

Profil

Lundsøe blev grundlagt i 2001, under navnet Støvring Køl og Frys, af nuværende ejer Søren Søe-Larsen. På daværende tidspunkt havde han allerede søsterselskabet Lundsøe Transport og Spedition A/S som blev stiftet i 1998.

Lundsøe har udvidet over flere omgange. Senest med vores pakkeri i Nørresundby, frysehus på Aarhus havn og frysehus på Grønlandshavnen hvilket gør at vi nu råder over mere end 10.000 pallepladser.

Derudover råder vi over indfrysningskapacitet, ompakning, sortering, samt andre faciliteter som dækker vores kunders behov med henblik på at tilbyde en komplet lager- og logistikløsning.

Pakkeriet er en moderne fabrik som lever op til de strengeste krav for fødevaresikkerhed og produktkvalitet. Dette er af afgørende betydning for vores kunder og deres vækstmuligheder på det europæiske marked.

Præsentationsvideo

Kontrolrapporter

Se vores kontrolrapporter for vores
fryse- og pakkehuse.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Værdier hos Lundsøe A/S

VI LEVER AF, AT HOLDE DET VI LOVER

Klik på billederne for at se mere.